Свински врат - сурвово сушен

ИЗЖИВЕЙТЕ МАГИЯТА НА ВКУСА С ОРЛИЦА

Добре дошли в света на Орлица – новата марка, която представя една изцяло българска история на вкуса. Предлагаме ви млечни и месни продукти, които се радват на изключително високо качество и са произведени с грижа към природата и вашето здраве. И както орлицата пази малките си, така и ние се грижим за продуктите си, защото вярваме, че всяка ваша хапка е доказателство за нашия успех. Както орлицата се грижи за малките си, така и ние се грижим за всеки наш продукт като за свое дете.

Нашата мисия е да ви предоставим продукти, които са напълно натурални и се радват на богат вкус, без да правим никакви компромиси при производството. Всички наши съставки са внимателно подбрани и са от местни източници, за да гарантираме автентичността и превъзходството на всяко ястие, което създаваме. Ние сме горди, че всички наши продукти се произвеждат в България. Това не само подчертава нашата любов към родината, но и ни дава възможност да поддържаме контрол върху всяка фаза от процеса на производство. От селекцията на висококачествени съставки до прецизния процес на производство и внимателната опаковка - всичко се осъществява с грижа и страст, за да доставим нашите клиенти най-доброто вкусово изживяване. Вярваме във връзката между човека и природата и затова се стремим да бъдем екологично отговорни. Прилагаме устойчиви практики и иновации в нашето производство, за да намалим негативното въздействие върху околната среда и да поддържаме баланс с природата.

Българска продукция

Избирайки Орлица, избирате не просто вкусни и качествени продукти, но и подкрепа към местната икономика и общност. Нашата марка се стреми да насърчава устойчивото развитие и растеж на българското земеделие и животновъдство, като сътрудничи с местни фермери и доставчици. Разнообразието от продукти на Орлица включва свежи млека, натурално кисело мляко, сирена с уникален вкус, свинско филе, свински врат и колбаси, които се отличават с върховни качество и вкус. Всеки от тях носи със себе си ароматът и усещането за българската природа, които са неповторими. 

5/5
Орлица е наистина прекрасно откритие! Обичам тяхната страст към българския произход и качеството на продуктите им. Месните продукти са със съблазнителен вкус, а млечните - просто неповторими!
Таня Георгиева

Орлица – вкусът на грижата!

Нека ви отведем на вълнуващо пътешествие из света на Орлица, където се срещат вкус и качество. Очакваме ви да се присъедините към нашата общност и да се насладите на неповторимите млечни и месни продукти, които ни правят горди и щастливи.

Всички продукти с марката „Орлица” съдържат единствено прясно мляко и закваски, без добавени консерванти, сухо мляко, растителни мазнини и др.

Ако искате да зареждате от продуктите на Орлица, пишете ни или направо позвънете на телефон: .