Uncategorized

Яйца по панагюрски „Орлица“ с месо и сирене

Необходими продукти:

  • 2 яйца
  • 150 г месо от буркан „Орлица“
  • 100 г сирене „Орлица“
  • 1 скилидка чесън (по желание)
  • 2 с.л. кисело мляко
  • Червен пипер, сол, масло

Начин на приготвяне:

  1. Сложи подсолена вода да заври и забулвай яйцата (поширане) за 2-3 минути.
  2. В тиган затопли месото и добави малко чесън за аромат.
  3. В чиния разстели месото, отгоре натроши сирене и сложи яйцата.
  4. Полей с лъжица кисело мляко и запържен червен пипер с масло.
  5. Поднеси топло – уникален вкус с домашен почерк.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *